duminică, 27 mai 2012

Rugaciune - Rugaciune pentru fiecare post

Rugaciune - Rugaciune pentru fiecare post


Dumnezeul nostru, nadejdea tuturor marginilor pamintului si a celor ce sunt pe mare departe, Cel ce mai inainte ai intocmit, prin Legea Ta cea Veche si Noua, aceste zile de post la care ne-ai invrednicit a ajungem acum, pe Tine Te laudam si Tie ne rugam:

Intareste-ne cu puterea Ta, ca sa ne nevoim intru ele cu sirguinta, spre slava numelui Tau celui Sfint si spre iertarea pacatelor noastre, spre omorirea patimilor si biruinta asupra pacatelor, ca impreuna cu Tine rastingunidu-ne si ingropindu-ne sa ne ridicam din faptele cele moarte si sa petrecem cu buna placere inaintea Ta, intru toate zilele vietii noastre. Ca Tie se cuvine a ne milui si a ne mantui pe noi, Hristoase Dumnezeule si Tie slava inaltam, impreuna si Celui fara de inceput al Tau Parinte, si Preasfantului si Bunului si de Viata facatorului Tau Duh, acum si pururea si in vecii vecilor Amin.

Ti-a placut? Daca stii o rugaciune, povestire sau o intamplare interesanta, impartaseste-ne si noua experienta ta. Scrie mai jos in sectiunea Comentarii. Asteptam comentariile voastre, dragi cititori.

Cele mai citite rugaciuni